Μεσιτικό Γραφείο

 
Το mesitiko thessalonikis, είναι ένα μεσιτικό γραφείο που έχει την έδρα του στη Θεσσαλονίκη και παρέχει στους πελάτες του υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει με αποτελεσματικό και αμερόληπτο τρόπο.

Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στον κλάδο των κτηματομεσιτικών συναλλαγών. Το mesitiko thessalonikis παρέχει στους πελάτες του υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει με αποτελεσματικό και αμερόληπτο τρόπο.

Στο γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε συμβουλές έρευνας ενοικίασης και αγοράς, βασισμένοι στην πείρα του προσωπικού μας, καθώς και στα στοιχεία των ακινήτων μας, ενώ διαθέτουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να παρέχουμε πληροφορίες και γνωματεύσεις σχετικά με την αξία ακινήτων στην τοποθεσία του ενδιαφέροντος του εκάστοτε πελάτη.

Επίσης, το μεσιτικό μας γραφείο παρέχει στατιστικά στοιχεία, αναφορικά με τις τιμές μιας τοποθεσίας, με τελικό σκοπό την επίτευξη μίας όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσας συμφωνίας και για τις δύο πλευρές.
 
 
 
 
Επικοινωνία